Доставка и монтаж

В стремежа си все по-пълно да задоволява изискванията на своите клиенти и партньори СОФУРБАН разви комплекс от продукти и услуги под мотото “От идеята до реализацията”, като този процес постоянно се надгражда и разширява.Моля, изберете от така посочените тук опции за да се запознаете с включените в тях услуги и сервиз, предлагани от СОФУРБАН за Вас.

Ако изпитвате трудност с транспортирането на закупената от нашия склад продукция до Вашия обект ние можем да помогнем. СОФУРБАН не разполага със собствен транспорт, но може да наеме за Вас или да Ви предостави контакт с транспортни фирми, предлагащи голямо разнообразие от камиони с различан тонаж според нуждите, включително и с бордови кран за разтоварване на място на палетите с готова продукция.

При желание СОФУРБАН може и да монтира паважните настилки и бордюри на обекта на крайния клиент, включително и да извърши необходимите изкопни работи с изхвърляне на отпадъците на сметище, подготовката на скалната основа и самото полагане. Предлаганата услуга с опитните ни строителни бригади дава допълнителна гаранция, както за изделията, така и за всички строително монтажни работи .

Софурбан