За нас

СОФУРБАН е водещ производстводител на вибропресовани бетонови паважни настилки, като тротоарни плочи, паваж, бордюри, ивици, декоративни елементи и други. Завода е ситуиран в град Перник в непосредствена близост до София. Притежава уникално за страната производствено оборудване с 1000 тонна вибропреса OMAG и линия за дробеструене.

Дейността на производственото предприятие започва след откриването му през 2009 година и от тогава постепенно се наложи като лидер на българския пазар в своята сфера. СОФУРБАН е произвел през годините и продължава да произвежда висококачествени вибропресовани бетонови паважни настилки и бордюри за множество престижни и отговорни частни, общински и държавни проекти и работи с всички утвърдени строителни компании в страната. ПРОДУКТОВАТА ГАМА постоянно се разширява и обогатява с нови видове изделия и производните им в цветово отношение, повърхностна обработка и устойчивост на различни видове външни влияния.

Дружеството е основано от българската компания БАЛКАН ДНЕПЪР и македонската УРБАН ИНВЕСТ и е представител за България на широко известните мозаечни продукти TERASTONE, произвеждани по уникална италианска технологи в гр. Кавадарци.