Информация и консултация

В стремежа си все по-пълно да задоволява изискванията на своите клиенти и партньори СОФУРБАН разви комплекс от продукти и услуги под мотото “От идеята до реализацията”, като този процес постоянно се надгражда и разширява.Моля, изберете от така посочените тук опции за да се запознаете с включените в тях услуги и сервиз, предлагани от СОФУРБАН за Вас.

СОФУРБАН предлага консултации на клиентите си по всички въпроси, касаещи изпълнението на обектите им. На нашите телефони или имейли можете бързо и коректно да получите информацията, която Ви интересува относно нашите продукти и приложението им при изграждането на обектите. Ще Ви предложим най-подходящите за Вас изделия. Ще получите информация за наличности и срокове за експедиция. Ще разберете повече за характеристиките на всяко едно интересуващо Ви изделие, предимствата му, приложението му и гаранциите за неговите качества.

СОФУРБАН EООД предлага изработка или консултация за изработка на архитектурен дизайн на обекта. Това включва експертна помощ с правилния избор на видовете паважни изделия, според експлоатационното бъдеще на обекта, дизайн на подреждането им, както и цветовото им решение

При запитвания за конкретни видове и количества изделия, произвеждани при нас ще получите своевремнно Оферта с цялата Ви необходима информация, като единична цена и крайна стойност, разходни норми, количество в палет, тегло палет, количество в камион и други.

Софурбан
Софурбан