ОбръщениеСофурбан
Уважаеми партньори и колеги,
Скъпи приятели,
СОФУРБАН EООД е сравнително млада компания, но вече се наложи като лидер на българския пазар в производството на вибропресовани бетонови настилки – тротоарни плочи, паваж, бордюри, ивици и други. Дружеството е основано през 2006 година от българската компания БАЛКАН ДНЕПЪР EООД и македонската УРБАН ИНВЕСТ ДОО, притежаваща повече от 20 години успешен опит в тази сфера и развиваща дейността си в още много европейски страни, като Австрия, Сърбия, Румъния, Косово, Русия, Украйна, Македония и други.
Всъщност всичко започна през 2009 година, когато с моите партньори реализирахме една значителна успешна инвестиция и открихме новия завод на СОФУРБАН в град Перник, България за производство на вибропресовани бетонови паважни изделия, оборудван с най-модерната производствена линия на водещият в света в този сектор немски производител OMAG. Екипът на компанията е сплав от млади и амбициозни висококвалифицирани специалисти и оператори и професионалисти инженери с над 20 годишна експертиза в сферта на вибропресованите бетонови настилки. Нашата запазена марка е безкомпромисното качество.
С цел все по-пълно задоволяване на Вашите изисквания постоянно допълваме, усъвършенстваме и разширяваме производството като видове изделия и предлагани услуги. Както знаете нашето мото е: Вашите желания са наша задача. Всеки един от Вас е важен за нас. Независимо дали е малък или голям. Защото ние вярваме, че за успеха има значение единствено крайната удовлетвореност на всички от добре свършената съвместнa работа. Още веднъж Ви благодариме че ни се доверихте и станахте наши партньори. Ще се радваме и в бъдеще да бъдем полезни при реализацията на Вашите проекти. Чуствайте се поканени по всяко време да ни посетите отново в нашия завод и да се запознаете с последните новости в продукцията ни.
С уважениe
Георги Манолков
Управител
СОФУРБАН eООД